Opening Academisch Jaar 2018-2019

De Erasmus Universiteit Rotterdam bestaat 105 jaar. Dit 21ste lustrum staat in het teken van ‘Science Meets City: Samen kennis maken’. Het feestelijk programma start bij de opening van het academisch jaar op 3 september, 2018.

Met dank aan Rotterdam

Al meer dan een eeuw leiden we ambitieuze studenten op en doen we wetenschappelijk onderzoek waarvan de resultaten de menselijke kennis vergroten en oplossingen bieden voor de samenleving. De Erasmus Universiteit Rotterdam dankt haar ontstaan aan de visie en ondernemendheid van de inwoners van Rotterdam. Ons 21ste lustrum vieren we daarom met de stad Rotterdam en haar bewoners onder het thema ‘Science Meets City: Samen kennis maken’.

Programma

De Opening Academisch Jaar 2018-2019 op maandag 3 september aanstaande is de start van de lustrumviering. Tijdens de opening zal collegevoorzitter Kristel Baele het thema belichten vanuit het perspectief van de strategie van de universiteit voor de komende jaren. Gastspreker Natalia Goncharova geeft haar visie op het belang van masculiene en feminiene waarden in de economie en de wetenschap.
Het College van Bestuur nodigt iedereen van harte uit om deze feestelijke plechtigheid in de Laurenskerk bij te wonen.

Aanmelden