Wecome Back: Rondleiding Campus Woudestein

Het Erasmus Trustfonds nodigt alumni die al een lange tijd niet meer op een van de campussen zijn geweest en nieuwsgierig zijn naar hoe het er tegenwoordig aan toe gaat uit voor een rondleiding of ontmoeting.: Welcome Back!
Er zijn altijd medewerkers en bestuursleden van het Erasmus Trustfonds en de Erasmus Alumni Trust aanwezig, Zij vertellen je graag over lid worden van de Erasmus Alumni Trust of partner worden van het Erasmus Trustfonds. Opgeven kan door een mail te sturen naar secretariaat@trustfonds.nl. We kunnen slechts een beperkt aantal mensen ontvangen per gelegenheid. Mocht je met een groep willen komen, neem dan even contact met ons op?

Op 22 mei en 24 september organiseren we een rondleiding op Campus Woudestein.

Misschien ken je campus Woudestein nog van jaren geleden. Dan wordt het tijd om je te komen vergapen want waarschijnlijk weet je dan niet dat er tegenwoordig 1000 inwonende studenten, een moestuin, sportcentrum, food court, vijver, parken en winkels te vinden zijn. Dat de bibliotheek volledig is verbouwd en dat we een prachtig glazen studiehuis en grand café hebben waar je zeer goed kunt lunchen, eten of borrelen.

Ton van der Pijl, historicus en oud secretaris van het College van Bestuur, weet alles van de campus en vertelt er graag over. Uiteraard eindigen we de rondleiding met een biertje en bitterbal.

Andere Data: 22 mei 2019