Welcome Back: Introductie Erasmus Centre for Entrepreneurship

Het Erasmus Trustfonds nodigt alumni die al een lange tijd niet meer op een van de campussen zijn geweest en nieuwsgierig zijn naar hoe het er tegenwoordig aan toe gaat uit voor een rondleiding of ontmoeting.: Welcome Back!
Er zijn altijd medewerkers en bestuursleden van het Erasmus Trustfonds en de Erasmus Alumni Trust aanwezig, Zij vertellen je graag over lid worden van de Erasmus Alumni Trust of partner worden van het Erasmus Trustfonds. Opgeven kan door een mail te sturen naar secretariaat@trustfonds.nl. We kunnen slechts een beperkt aantal mensen ontvangen per gelegenheid. Mocht je met een groep willen komen, neem dan even contact met ons op?

Op 9 mei en 11 oktober organiseren wij een introductie bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship.

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) is het meest toonaangevende centrum voor ondernemerschap in Europa. ECE ontwikkelt onderwijs over ondernemerschap op bachelor-, master en MBA-niveau voor verschillende universiteiten in Nederland. Tienduizenden studenten per jaar worden zo gestimuleerd om het ondernemerschap aan te gaan. In het gebouw aan het Marconiplein zitten talloze bedrijfjes en bedrijven, vaak met hele jonge ondernemers die al zeer succesvol zijn.
Directeur Martin Luxemburg laat u in een rondleiding met enkele ondernemers kennismaken en vertelt hoe het Erasmus Centre for Entrepreneurship startende en doorgroeiende ondernemers helpt.

Aanvang: 17.00