Welcome Back: Kunstroute campus Woudestein

Het Erasmus Trustfonds nodigt alumni die al een lange tijd niet meer op een van de campussen zijn geweest en nieuwsgierig zijn naar hoe het er tegenwoordig aan toe gaat uit voor een rondleiding of ontmoeting.: Welcome Back!
Er zijn altijd medewerkers en bestuursleden van het Erasmus Trustfonds en de Erasmus Alumni Trust aanwezig, Zij vertellen je graag over lid worden van de Erasmus Alumni Trust of partner worden van het Erasmus Trustfonds. Opgeven kan door een mail te sturen naar secretariaat@trustfonds.nl. We kunnen slechts een beperkt aantal mensen ontvangen per gelegenheid. Mocht je met een groep willen komen, neem dan even contact met ons op?

Op 11 april en 25 oktober organiseren wij een kunstroute op campus Woudestein.

De kunstroute leidt langs veel verschillende soorten buitenkunst op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam, langs kunstwerken die binnen staan opgesteld en uiteraard de art gallery.
De kunstverzameling van de EUR is breed: van sculpturen en reliëfs, tot glaskunst en kunst verwerkt in versieringen van wand, vloer of muur.
Ton van der Pijl leidt u rond en vertelt de verhalen achter de kunstwerken en hoe de Erasmus Universiteit Rotterdam de werken heeft verkregen.

Aanvang: 17.00