Nieuws 21 mei 2019

ALLSAFE schenkt Erasmus Trustfonds één miljoen euro

Opslagondernemer ondertekent contract voor periode van 10 jaar

’s-Graveland, 21 mei 2019 – ALLSAFE Mini Opslag schenkt het onderwijsfonds van de Erasmus Universiteit in Rotterdam tien jaar lang 100.000 euro per jaar. ALLSAFE behoort tot de founding donors van de campagne ‘Challenge Accepted’ van het Erasmus Trustfonds en is een van de grootste contribuanten van het programma dat excellent onderzoek en onderwijs steunt.

CEO van ALLSAFE Mini Opslag Eric Stubbé en de voorzitter van het Erasmus Trustfonds Michiel Muller hebben een zogenaamd donordocument ondertekend, waarin de tien jaar lange contributie van in totaal één miljoen euro is vastgelegd.

“Als je een succesvol bedrijf hebt, mag je ook wat teruggeven aan de universiteit waar je veel aan te danken hebt”, meent Stubbé, zelf alumnus van de Erasmus Universiteit Rotterdam. “Alles valt of staat met goed onderwijs. Het is de fundering van de maatschappij en ik vind het belangrijk dat bedrijven daar aan bijdragen.”

Michiel Muller is als voorzitter van het Erasmus Trustfonds blij met concretisering van de samenwerking. Muller: “Het fonds stelt de universiteit in staat baanbrekend onderzoek te doen op het gebied van gezondheidszorg, duurzame welvaart en samenleven in stedelijke gebieden. Donaties zoals die van ALLSAFE zorgen voor een stabiele financiële stroom voor de universiteit. Het specifieke data gedreven onderzoek dat ALLSAFE steunt, past perfect binnen de onderzoeksgebieden.”