Nieuws 23 november 2018

Erkenning initiatief Erasmus Trustfonds als frontrunner in De Dikke Blauwe

Gisteren is de jaargids 2018-2019 van de Dikke Blauwe uitgekomen, met hierin o.a. de nieuwe Top 100 invloedrijkste spelers in de wereld van doneren & sociaal investeren. De Dikke Blauwe is een uitgave van Stichting Lenthe, een non-profit specialist in uitgaven en evenementen op het gebied van filantropie. Naast een jaargids is De Dikke Blauwe ook een mediaplatform (www.dedikkeblauwe.nl).

Dit jaar is er mooie erkenning voor het baanbrekende initiatief van het Erasmus Trustfonds. Michiel Muller heeft als aanjager en initiator een 5e plaats in de ranking, Margot van Sluis-Barten staat op de 41e plaats. Daarnaast staat in de categorie Onderwijs en Onderzoek de Rotterdamse “fondsenwervende universiteit” op de eerste plaats.

Reactie Michiel Muller: “Wat geweldig dat het voorbeeld dat onze founding donors geven wordt gezien. Ook studenten zijn trots dat hun universiteit betrokken alumni heeft. Rotterdammers laten zien dat hun universiteit en stad hun nauw aan het hart gaan. dit voorbeeld doet goed volgen en we zien de alumni community enthousiast reageren”.