Als Erasmus Trustfonds sturen we niet vaak een email om fondsen te werven. Maar de oorlog in Oekraïne raakt honderden studenten aan de Erasmus Universiteit. Zij hebben onze steun nodig. Help mee en steun studenten die getroffen worden door de oorlog in Oekraïne.

Studenten Noodfonds 

De Erasmus Universiteit Rotterdam is geschokt door de inval in Oekraïne en leeft mee met iedereen die hierdoor getroffen wordt. De invasie heeft dramatische gevolgen voor vooral Oekraïense studenten van de Erasmus Universiteit. Zij maken zich grote zorgen om hun familie en naasten en raken zelf in de financiële problemen door het wegvallen van steun uit het thuisland.

Wij willen hen graag helpen. Daarom hebben we in samenwerking met de Erasmus Universiteit het EUR Studenten Noodfonds opgericht. Met dit noodfonds kunnen we financiële steun bieden aan studenten die als gevolg van de oorlog in urgente financiële nood zijn geraakt.

Wij doen ook een beroep op u. Door met alumni, studenten, medewerkers en andere relaties van de EUR de handen ineen te slaan kunnen we de negatieve consequenties van de oorlog voor onze studenten beperken. Alvast enorm bedankt voor uw bijdrage.

Doneer via de crowdfunding pagina 

Speciaal voor donaties tot 500 euro is een crowdfunding pagina beschikbaar via deze link: Doneer hier . Geweldig als u de link naar deze pagina deelt op social media, of deze mail doorstuurt naar uw relaties, vrienden en bekenden.

Doneer rechtstreeks 

Wilt u een substantieel bedrag doneren? Dan kan dit rechtstreeks bij het Erasmus Trustfonds.  Neem hiervoor contact met ons op door een mail te sturen naar secretariaat@trustfonds.nl of bel 010 411 05 96