Nieuws 26 maart 2019

Talent Day 20 Maart 2019

Om het succes van de laureaten en de studenten die met succes het prestigieuze Erasmus Honours Programme volgden te vieren wordt de jaarlijkse Talent Day op 20 maart a.s. georganiseerd.

Tijdens de Talent Day eert de Erasmus Universiteit succesvolle wetenschappers en haar meest talentvolle studenten. Alle laureaten hebben het afgelopen jaar voor hun wetenschappelijk onderzoek beurzen of subsidies weten te verwerven of hebben een Erasmus of Erasmus MC Fellowship ontvangen. Ook de studenten die met succes het prestigieuze Erasmus Honours Programme volgden, zijn aanwezig.

De Erasmus Universiteit hecht eraan (wetenschappelijk) talent te behouden en te ontwikkelen. Het College van Bestuur is trots op deze nieuwe lichting van onderzoekers, die werken aan de ontwikkeling, overdracht en toepassing van nieuwe kennis op het gebied van gezondheid en welvaart, bestuur en cultuur. Wetenschappers die nieuwe impulsen aan het onderzoek geven en de reputatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam als toponderzoeksinstelling versterken.