Steun ons

Geplande
evenementen

10-07-2024

13:30 - 21:30

Erasmus Trustfonds Golftoernooi

Na drie succesvolle edities strijkt het Erasmus Trustfonds Golftoernooi weer neer op home course The Duke Golf. Met dit gezellige evenement luiden we in Noord-Brabant de zomer in. Voor niet-golfers is er een uitgebreide clinic. De dag heeft een culinaire omlijsting in informele sfeer. Wie wint dit jaar de wisseltrofee?

Locatie: The Duke Golf, Nistelrode
Voor wie: Besloten evenement voor donateurs vanaf €10.000 (beperkt aantal plekken)
02-09-2024

14:30 - 16:30
Aansluitend borrel

Opening Academisch Jaar

U bent van harte uitgenodigd bij de officiële opening van het academisch jaar, waar traditiegetrouw na binnenkomst van het cortège de ceremonie wordt geopend. Namens het Erasmus Trustfonds worden diverse prijzen uitgereikt aan excellente studenten en initiatieven binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam
Voor wie: Donateurs en relaties
27-09-2024

20:00 - 23:00

Borrel huize Bredenoord

Jaarlijks worden de grotere donateurs uitgenodigd voor een besloten avond in huiselijke sfeer. Daarmee willen wij hen bedanken voor hun betrokkenheid bij het Erasmus Trustfonds. Dit jaar worden wij ontvangen door Annelien Bredenoord, onze rector magnificus. De avond biedt een kort, levendig programma en er is uitgebreid gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Locatie: Huize Bredenoord
Voor wie: Besloten evenement voor donateurs vanaf €25.000
04-10-2024

14:30 - 16:30
Aansluitend borrel

Lof der Geneeskunst

Laat u meenemen in wereld van de medische wetenschap. Artsen en onderzoekers van het Erasmus MC behoren tot de wereldtop en presenteren u de belangrijke ontwikkelingen op hun vakgebied. Een boeiend en toegankelijk programma.

Locatie: De Doelen, Rotterdam
Voor wie: Donateurs en relaties
08-11-2024

14:30 - 16:30
Aansluitend borrel

Dies Natalis

De viering van de verjaardag van de Erasmus Universiteit. Centraal in het programma staan de rede van rector magnificus Annelien Bredenoord en de uitreikingen van eredoctoraten aan toonaangevende wetenschappers.

Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam
Voor wie: Donateurs en relaties
13-11-2024

11:30 - 13:00

Nalaten aan de EUR

Een informatieve bijeenkomst voor alumni, Rotterdammers en (oud-)medewerkers over impact maken door Erasmus Universiteit Rotterdam op te nemen in uw testament. We zetten de spotlights op wetenschappelijk onderzoek en een notaris vertelt over de do’s and don’ts bij het opstellen van een testament. Komt u ook uw licht opsteken met uw partner, studievrienden of jaarclubgenoten? We sluiten af met een lunch.

Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam
Voor wie: (Potentiële) donateurs en relaties