Steun ons

Schenken

Schenken op
uw manier

Schenken aan het Erasmus Trustfonds kan op verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen een omschreven project mogelijk te maken of uw bijdrage toe te voegen aan het algemene endowment fonds.

Het Erasmus Trustfonds is aangewezen als een ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI). Hierdoor hoeft er geen schenk- of erfbelasting te worden betaald over uw schenking of erfrechtelijke verkrijging. Als u schenkt aan het Erasmus Trustfonds kunt, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, een deel van uw gift via de belastingdienst terugkrijgen.

Eenmalig schenken

Het is mogelijk om eenmalig een bijdrage te doen aan het Erasmus Trustfonds. Dit kan via onderstaande gegevens. Indien gewenst sturen wij u een bevestiging voor uw financiële administratie.

Stichting Erasmus Trustfonds

IBAN nummer
NL06ABNA0564414352

BIC nummer
ABNANL2A
(is alleen nodig voor een buitenlandse betaling)

KVK-nummer
40341418

RSIN
800495299

Direct doneren

Periodieke schenking

Wilt u het Erasmus Trustfonds structureel ondersteunen? Dan kunt u kiezen voor een periodieke schenking. Een periodieke schenking van minimaal 5 jaar is volledig fiscaal aftrekbaar wanneer elk jaar hetzelfde bedrag wordt geschonken.

Periodieke gift Erasmus Trustfonds

U kunt gebruik maken van het schenkingsformulier periodieke gift. Als u dat wilt, kunt u daarnaast een formulier invullen waardoor het bedrag jaarlijks automatisch wordt afgeschreven.

U kunt een ingevuld formulier sturen naar:

Erasmus Trustfonds
Erasmus Trustfonds
Oudehoofdplein 4
3011 TM Rotterdam

Of stuur het per e-mail naar:
secretariaat@trustfonds.nl

Schenken vanuit
het buitenland

Ook vanuit het buitenland kunt u doneren aan het Erasmus Trustfonds. Als u gebruik wilt maken van de fiscale mogelijkheden die in uw land gelden, kunnen wij u hierbij helpen. Neem dan contact met ons op.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.